Onze honden

Saint, onze American Staffordshire Terriër, is geboren in de “From Legendary Hights” kennel in 2011. Hij houdt van lange dutten in de zetel, languit liggen voor de houtstoof, katten wegjagen in de tuin en een privé knuffelsessie met Aurélie.  Helaas heeft Saint ons verlaten op 17.05.2018 na een moedige strijd. De complicaties na een operatie aan de darm zijn hem teveel geworden. We missen hem ontzettend veel…

Malibu, onze eerste Border Collie, is geboren in de “Shoreland” kennel in 2013. Zij is getraind in show en gehoorzaamheid (tot de debutanten). Door omstandigheden zijn we met beide activiteiten moeten stoppen. Ze geniet van haar pensioen bij ons. Je doet haar plezier met korte wandelingen, zwemmen of haar bal apporteren. 

O’raura, onze jongste Border Collie, is geboren in de “of Vipers Pride” kennel in 2015. Zij is getraind in de show en zal ook onze stammoeder van onze kennel worden. “Prutsie” is een goede hoeder, slaapt graag op de schoot en werkt graag samen met Aurélie.  U zal voor haar een persoonlijke pagina vinden.